Skip to content
narrow screen wide screen auto screen Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Romania Gorj Aventura

Super Rafting

Sosirea la Tg.Jiu la sediul  organizaţiei, la locatia de cazare  sau direct în defileul Jiului, zona Lainici, la locul de îmbarcare.

Prezentarea instructorilor, a materialelor de lucru şi instructajul. Coborâre cu bărci de 5,6 pers + 1 însoţitor, circa  12,5 km, diferenţă de nivel 210 metri, circuitul normal , grad dificultate WW II-IV

Timp coborâre  2 – 4 ore în funcţie de nivelul apei şi de activităţile de pe traseu( bodyrafting, sarituri in apa, bătălii navale, întreceri, etc.)

* se lucreaza cu 1-4 barci pe serie ( capacitate 5-6 locuri + 1 loc instructor), doua serii pe zi .  In situatia unor grupuri mai  mari putem sa mai aducem 3-4 barci de la  colaboratorii din tara.

*program accesibil tuturor persoanelor indiferent de vârstă, fără pregătire fizică sau aptitudini sportive.Pentru copii activitatea este recomandata peste varsta de 10 ani sau pentru cei mai mici numai in conditii de nivel scazut al apei.

*grupul trebuie să aibă la dispoziţie,  permanent, un  mijloc de transport

 

Portofoliu clienti

  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5