Skip to content
narrow screen wide screen auto screen Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Romania Gorj Aventura

Tabere copii

Intr-un cadru natural deosebit , intr-un conac traditional reamenajat si modernizat organizam, pentru copii si tineret sau pentru familii, tabere cu profil de turism de aventura montana, tabere de studiu scolar  sau tabere mixte.Tabara dispune de peste 15.000 mp de teren, cu un relief variat, cu padure si un parau ceea ce ofera prilejul unei mari diversitati de jocuri si concursuri de echipa. "Zidul", "panza de paianjen", "oul de Cocorococochiste uriasa", "schiul de echipa", "numerele" si alte cateva zeci de jocuri vor stimula inventivitatea, spiritul de echipa si cooperare ale participantilor.

Putem organiza un numar foarte mare de jocuri si activitati de teambuilding, recreere,  (jocuri nautice –piscina si tobogan ; jocuri sportive – stafeta , golf ,cros, tir cu arcul, etc;  activitati creative –pictura, olarit , actorie  ), activitati sportive de turism de aventura  : rafting, canyoning, catarare, mtbike si ciloturism, speologie, rapel, tiroliana incat sa acoperim cele 4-15 zile  in care putem sa organizam astfel de  tabere.

In caz de vreme nefavorabila activitatile taberei se pot desfasura in interior, in sala, si sunt gandite pentru a urmari obiectivele propuse. Ca suport pentru unele din jocuri si concursuri, folosim proiectia video a unor materiale din calculator sau din videoplayer. Astfel de jocuri sunt cele de comunicare verbala sau non-verbala, cele de constructii in echipa, logica si intuitie, concursuri gen "cine stie castiga" sau de dezvoltare a unor abilitati, cum ar fi indemanarea.

Tabara dispune de un  Parc de  Aventura  cu trasee  cu franghii (Rope Course),  de la cele mai simple pana la cele cu un grad ridicat de solicitare fizica sau emotionala. Ele sunt adaptate varstei participantilor si le vor oferi prilejul sa-si demonstreze forta, inteligenta, curajul, sportivitatea sau depasirea propriilor limite si a fricii. Parcul de Aventura  detine  unul dintre cele  mai mari trasee de Rope Course din tara,  cu mai bine de 150 de m de trasee prin copaci, la 7 m inaltime, cu punti, tiroliana, scara uriasului, leagan gigant sau saritura la trapez, tresee concepute  sa fie accesibile  tuturor participantilor.

Toate activitatile outdoor sunt asigurate cu instructori cu o buna pregatire in domeniu, atestati si salvatori montani , iar pe toata durata taberei copii beneficiaza , pe langa conditiile deosebite de cazare , de masa „ ca la mama acasa” , dar si de asistenta medicala, nu ca ar fi necesara , dar cei doi soti care detin locatia de cazare sunt medici specialisti.

La final participantii primesc diplome , realizate in conditii graftice deosebite , policromie , personalizate cu poza fiecarui participant si cu imagini din timpul taberei